Bırakın Sanatla!

Mart 17, 2020

                                                                     



Zor bir gün geçirdin mi? Burada stres atmanıza yardımcı olacak bazı sanat etkinlikleri yazdım. Buradaki anahtar, yargılarınızın dinlenmesine izin vermektir. Size gelenleri kağıda koyun ve kağıdın 'tutmasını' sağlayın.

1.İki daire oluşturun
Daha büyük bir daire çizin ve daha küçük bir daire çizin. Dış daireye, bugün kontrol edemediğiniz şeylerin çizgilerini, şekillerini, görüntülerini, gösterimlerini koyun. (Bu iç daire, gücün harika bir yeri ve çok fazla potansiyeli var!)

2. Stresinizi çizin
Stresinizin bir rengi olsaydı, ne renk olurdu? Bunun bir şekli olduğunu hayal edin. Ne şekil olurdu? Bu, sanatınız için başlangıç ​​noktası olsun.Kağıtın rengini ve şeklini koyun.Ne sese, hangi dokuya sahip olacağına ve ona bir ''yaşanacak yer yaratın.

3. Çirkin sanat yapmak
Evet, çirkin sanat yapmak için inanılmaz derecede serbest olan bir şey var.Özellikle zor bir gün geçirdiyseniz ve sadece neye benzediğinden endişelenmenize gerek yok.İleri, mümkün olduğunca çirkin yapın. , bu nasıl bir duygu? Nasıl hissediyorsun?

4. Hava nasıl?
Eğer şu anda duygularınız hava olsaydı, nasıl bir hava olurdu? Bulutlu ve yağmurlu? Düz ışık ve bulutlu? Yoksa bir dolu fırtınası mı geliyor? Hava ne olursa olsun kağıt üzerinde ilerlesin.

5. Bir şarkı şeç ve akmasına izin ver
Evet, herhangi bir şarkı.Sizin için rahatlatıcı olanı seçin ya da öfkeli ve gürültülü olanı seçin.Bu anda sizi ne çağırıyorsa, açın, sanat malzemelerinizi alın ve sanatınızın müziğe göre doğal olarak ortaya çıkmasına izin verin.

6. Mandala Yap

Mandalalar 'çember' ve bütünlüğü temsil eder, çemberler her yerde, güneşte, yerde, “arkadaş / aile çemberiniz” dir. Kağıdınıza bir daire çizin.Şu anda dairenizde ne olmak istiyor? Dairenin kenarlarının içinde ne olduğunu tuttuğunu düşünün. Ortaya çıkmak isteyenlere güvenin!

7. Nefesinizin Çizgisini yapın

Derin nefes alın ve aynı anda bir çizgi yapın. Çizginin vücudunuzda, göğsünüzde olduğu gibi nefesinizin nasıl hissettiğini takip etmesini sağlayabilirsiniz. Nefesinizi biraz tutun ve yapmayı bırakın çizgi. Sonra nefes verirken, çizginizi salgınınızı taklit etmeye devam edin. Yavaşlayın ve derin nefes alın!


8. El çizimi
Tamam, iç çocuğu her elin dışını çizmekten başka bir şey getirmez.
Bunu yaptıktan sonra, size ilham veren kelimeler, renkler, çizgiler, sembollerle doldurun.

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments